сряда, 18 март 2020 г.

Коя е Тя - Люба Николова за Over ART

В дни като тези, в които сме затаили дъх  с надеждата да опазим себе си и близките си... В дни като тези, в които всяка мисъл е насочена навътре към най-съкровенното... В дни като тези, в които надеждата е по-силна от всякога, ние от Over ART поставяме началото на своята кампания в подкрепа на българските творци за 2020г. Минахме през много перипети и не малко планове се промениха, но един остава непоклатим - мисията ни да представяме пред вас истински стойностното изкуство!

Ето днес пред вас ще изгрее едно ново име. Тя е вдъхновяваща и много вдъхновена. Тя е Люба Николова


Представете се с три думи:
Напориста, позитивна и лъчезарна


Коя е вашата мотивация за творческа изява?- Творческата изява за мен не е начин да се докажа пред някого, а да изразя себе си. Времето, в което творя, е миг за самата мен, миг за вътрешен мир.





Какво е посланието, което отправяте към публиката си?Запечатвайте всеки миг в творчество! Изкуството пази спомени и мисли.


Изкуството за вас е? Изкуството за мен е откъсване от реалността, но и свързване с истинското по същото време.


Любовта за вас е? - Любовта е всичко, което подхранва въображението и което се превръща впоследствие в изкуство. Тя е музата за всичко творческо.

Ако можеше днес да ви бъдат изпълнени три желания, кои биха били те?

- Първото желание, което бих искала да се изпълни, е всички ние да ценим повече всичко, което ни заобикаля. Второто е свързано с първото — да се вглеждаме повече в нещата (за да ги оценяваме повече). Третото: да успея да вдъхновя колкото се може повече хора да правят първите две за себе си.



Промяната за вас е?
Промяната е нещо непрестанно. Тя развива, но е и плашеща. Плашеща е, защото не искаме да излезем от комфортната си зона, но щом веднъж го направим, тя донася голямо удовлетворение.


Пожелайте нещо на читателите. - Не спирайте да мечтаете!

Няма коментари:

Публикуване на коментар