понеделник, 27 юли 2020 г.

Женското Моджо от Кремена Станилова в Over ART

На 26.07.2020г. от 16:30ч. се проведе една изключителна женска среща водена от психотелесният психотерапевт Кремена Станилова в артистичното пространство в подкрепа на българските творци Over ART - your space София.


В компанията на 14 дами се проведоха две лекции обединяващи темите за женското здраве и енергия с практики и констелации за активация на трите женски енергийни центъра. В приятна артистична отмосфера сред картини и творби на авторите в инициативата, Кремена засегна най-важните въпроси свързани с моделите на женското поведение и умението ни да боравим със собствените си потенциали. Много от дамите споделяха личните си истории и придобит опит, за да илюстрират неработещите, но затвърдени поведенчески стратегии. Заедно с експерта, всяка от тях направи опит да раздвижи и моделира личният си вътрешен потенциал, като разбере необходимостта от баланс на пъстрата си емоционалност.

Основната идея на това събитие проведено в нашата артистична среда бе да покажем пряката връзка между психичното и умението ни на база лична перцепция да създаваме собствена интерпретация на реалността превръщайки я във форма на изкуство.
Баланса на отдаване и получаване, отпускане и контрол, енергийната пъстрота и вътрешното ни позволение да изпитваме широка гама от емоции е проява на истинският творец в живота.


Посетете ни, защото ние сме островът и обединението между вътрешният и външен свят, а от есента сме ви подготвили много нови изживявания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар