четвъртък, 17 януари 2019 г.

Участвай и изяви таланта си

Срокът за записване е удължен до 10.03.2019г.


Творци на България! Обявяваме нова сесия за записване в предстоящата ни изложба- спектакъл "Царската градина". Приказен бал и арена на изкуствата в царствена ренесансова атмосфера в центъра на София.

Изпращайте ни своите заявки за участие на overart@mail.bg, като ни разкажете за себе си и своето творчество. Опишете ни с какво бихте искали да участвате по зададената тема и какъв ще е приносът ви към всички посетители на събитието. Ще се радваме да се запознаем и с няколко вече реализирани от вас творби.
След изтичане на срокът за записване ще получите официално писмо, с което ще ви уведомим, че сте приети в нашето семейство от творци и ще имате 2 месеца, в които да се подготвите за откриването през април. Може да участвате с до 3 творби.

Както до сега и тази година форматът предлага 14 дневна изложба за всички творци и грандиозен спектакъл по повод откриването, на който всеки изявява себе си пред публика. Вечерта на откриването ще включва модно ревю на всеки участващ дизайнер, литературно четене, музикално и театрално изпълнение.

Дисциплини и брой позиции за участие:


Живопис, графика и илюстрация - 7 автора

Графичен дизайн и фотография - 4 автора

Скулптура - 3 автора

Мода - 5 автора

Проза, поезия, есета, разкази - 5 автора

Театър/ актьорско майсторство - 3 автора

Музика - 4 автора

Уникален продукт - 3 автора

Декорация - 2 автора

Право на участие имат всички желаещи без ограничение във възрастта! За участващите, които няма да могат да присъстват ще им бъде начислен представител, който да ги презентира по-най-добрият начин. Всички участници до момента в предишни наши инициативи ще се разглеждат с предимство!



Тази година, ще продължим традицията с награден фонд и също ще излъчим победители, които да подпомогнем с материали, съдействие и парична подкрепа.
Последвайте ни във Фейсбук и следете всички новости!

За контакти:
0899409156
overart@mail.bg

1 коментар:

  1. Classic Iron Set - Titanium Comb - Titanium Art
    Classic Iron Set. Tribute to Classic Iron Set. titanium gold Our premium titanium flat iron set includes everquest: titanium edition a vintage vintage classic micro titanium trim headband, vintage silver, ecosport titanium chrome and steel neck strap.

    ОтговорИзтриване