петък, 17 май 2019 г.

Сподели с правилната аудитория - HR-BG в подкрепа




Всеки човек на изкуството има нужда от правилната подкрепа и партньорсто, за да достигне плодът на неговите усилия до точните хора. Това е и повода да с радост да обявим едно прекрасно партньорство!

Изданието на Over ART "Царската градина", което ще се състои на 19.05.2019г. в хотел Арена ди Сердика е подкрепено от HR-BG, а кои са те?


  HR-bg е платформа за споделяне на знание.
Подсигурете се с информацията, свързана с вашето развитие – с един клик


  • бъдете в крак и си осигурете достъп до най-актуалните новини, ресурси и събития в областта развитие на хора/организации
  • споделяйте експертно мнение – работете за личния си бранд
  • станете част от общност на хора, които се вълнуват от непрекъснато усъвършенстване
  • избирайте най-добрите доставчици за вас
  • предизвиквайте промяна


Ние вярваме, че:

HR & People Growth, личностно и професионално израстване в България - са теми, които заслужават специално внимание и следва да имат своята медия/трибуна, за да се популяризират
Затова платформата HR-BG е изградена върху следните ценности:
 Непрекъснато усъвършенстване/Growing mind/ Вярваме, че всяко нещо и всеки човек/продукт/услуга непрекъснато се развива. Това е неспиращ процес. Иновативност/ Innovation Най-лесният път е да следваш добре работещи и утвърдени процеси, правила, дейности. За нас, обаче, е важно да иновираме – да намираме нови подходи към познати ситуации.  Толериране на различното мнение/подход/ Tolerance В различието се ражда истината за всеки отделен човек. Всеки има ангажимент към собствените си избори, а различната гледна точка може да направи изборите по-осъзнати. Култура на споделяне/ knowledge sharing Четеш и споделяш – ние сме с нагласата, че да вземаш и да даваш знание през платформата.

Кауза за вечно търсещите, за любознателните, за положителните герои и истории. Кауза на споделяне – трибуна за вдъхновение и работещи добри практики. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар