петък, 3 май 2019 г.

Магазини "Импресия" за втора година подкрепят Over ART!


Мили приятели и творци, както вече тържествено обявихме, магазини Импресия са наши официални партньори и любезно предоставят специални награди за трима от Вас. Подаръци са лимитирани комплекти, които ще ви помогнат да продължите напред в своя творчески път с много вдъхновение. А ето и специалното интервю на екипа от магазини Импресия за Over ART

* Вие сте водещ вносител на разнообразни художествени материали, които помагат на българските творци да създават изкуството си. Какво ви накара да започнете да се занимавате с този вид дейност? Какво беше вашето вдъхновение и кой стои в основата?
-          В началото – преди повече от 20 години - вдъхновението бяха марките, които внасяме и досега – Marabu, които повече от 150 години са производител на бои за декорация, рисуване и хоби, и Faber-Castell, които отдавна вече са познати на българския потребител. В частност ние предлагаме основно серията висок клас пишещи и комплекти моливи за рисуване Art&Graphic.
2.      * Колко вида артикули могат да бъдат открити при вас?
-          Над 6000 са артикулите, сред тях освен вече споменатите моливи, маркери, бои за текстил, коприна, стъкло и други, имаме картони, блокове, скицници и стативи, т. е. всичко необходимо за един творец, любител или дете с интерес към рисуването. 

3.     * Кои материали са най-специфични и можем да намерим само във вашите магазини?
-          За момента може би това  са новите спрейове за рисуване на Marabu Artist Spray  Специфично за тях е, че са на водна основа, така че могат да се използват и в закрити помещения, съхнат по-бавно и съответно може да се използват и за рисуване в съчетание с акрилни бои.
4.     *  Кой е най-продаваният ви артикул?
-          Предвид разнообразието от клиенти, които ползват нашите продукти, няма как да посоча само един артикул, но все пак контурите за стъкло Marabu, маркерите-четка Artist Pen и комплектите за Манга рисуване на Faber-Castell са сред най-търсените.
 
5.       *Съветвате ли се с художници, за да разнообразявате и подобрявате услугите си?
-          Ние предлагаме предимно продукти, не толкова услуги, но много често получаваме обратна връзка от клиенти. По отношение на разнообразяването сме много улеснени от марките, които внасяме, защото всяка година те предлагат обновени серии или нови артикули, които са много актуални и атрактивни.  

6.       *Какво бихте пожелали на участниците в инициативата Over ART?
-          Тъй като някои от тях ще получат като награда едни съвсем нови, някои дори лимитирани продукти на споменатите вече Marabu и Faber-Castell, бих им отправила едно от нашите слоган-послания – „Нарисувай света с Импресия“ :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар