петък, 6 март 2015 г.

Стани част от проекта InsideARTs от А.Р.И.З.-7




Ако сте млад художник с художествено образование на възраст между 19 и 35г. то тази инициатива е създадена за теб - включи се!

От днес официално стартираме за първи път, кампанията за регистрация! За участие в предстоящата съвместна изложба под надслов «Наследство» през месец Май, може да се запишете от Условия за участие

В изложбата могат да участват художници, със завършена степен на художествено образование или в момента учащи. Те могат да представят 2 или 3 творби по темата, като условието за допускане в изложбената експозиция е те да са свързани с българското културно наследство. Няма ограничение в стила и техниката на художествените творби, както и в техният размер. Всеки автор трябва да подготви описание на своята концепция във формат на кратко есе, което да бъде включено в индивидуалното му представяне за участие в проекта.

Изложбата е свързана със засягане на основната тема изграждаща всяка личност, а именно - основополагащото културно наследство. Заедно ще проследим българските корени и акцентите в народното самосъзнание.

Повече за проекта може да прочетете в официалният блог на инициативата. Очакваме Ви!



Няма коментари:

Публикуване на коментар