сряда, 28 февруари 2018 г.

Специален гост - Цвети Радойчева за Over ART


10.03.2018 от 19:00ч. Steppenwolf gallery бул. Васил Левски 150 ет. 6 - вечер на изкуствата!

1.       Красива, талантлива и толкова лъчезарна! Какво е това, което те зарежда? 

           -          Благодаря за хубавите думи! Винаги съм се старала да се зареждам с позитивизъм! Зарежда ме любовта във всичките й измерения, любимите ми хора, лъчезарната  усмивка на моята дъщеря, стойностната музика, добрите хора и искрените и мили писма, които получавам всекидневно от мои почитатели!2.       Кога започна да се занимаваш с музика?

-        С музика се занимавам от 3 годишна възраст... Музиката е моя съдба и призвание! Емоцията, с която излизам на сцена и пея винаги е много силна и с удоволствие
въздействам на публиката !

3.       Имаш ли любим изпълнител?

            -      Да,Аlicia Keys...Тя е страхотна певица, музикант и творец!

4.       За какво мечтаеш, когато твориш?

-         Когато творя мечтая за повече любов и добрина между хората! Музиката сплотява, обединява и кара хората да надникнат в дълбините на своята душа и да изразят чувствата си ....Именно това правя и аз като творец, надниквам в себе си, в моментното си състояние и пишейки текст и музика пресъздавам своите дълбоки чувства.След това с помощта на въздействащия си глас стигам до хората, пея с душа и те го усещат! Музиката е уникално изкуство, с което можем да общуваме по между си, без да си говорим !

5.       Изпитвала ли си емоциите, за които пееш и кое е най-позитивното събитие в живота ти?

           -    Разбира се, че съм изпитвала емоции, когато пея.Аз съм творческа личност и съпреживявам историята на всяка песен, която изпявам... Иначе не бих могла да стигна до хората с песента и да им въздействам! А най- позитивното събитие в живота ми е появата на моята дъщеря Ванеса! Тя е едно малко неземно чудо, красива, талантлива и харизматична, пръскаща любов и нестихващ заряд !

6.       Има ли нещо, което те натъжава?
-         Да, чувствителна съм, като всеки човек на изкуството. Най-вече ме натъжава предателството, злобата и лицемерието... но и без тях не може... Често в живота ни се появяват хора, които ни предават и разочароват, но това е за добро, за да станем по-силни, по- непоколебими в решенията си и много по-вярващи в себе си и във възможностите си! Хубавото е, че времето ги отсява и запазва онези, които си заслужават, важното е да бъдем позитивни и така, ще привличаме само себеподобните !

7.       Как протича един твой ден?

-          Сега е период, в който съм изправена пред постоянни предизвикателства и новости в отглеждането и развитието на моята дъщеря! Старая се всеки ден да я уча на нещо ново, да и създавам само положителни емоции, пеем, танцуваме, смеем се и се радваме една на друга! Разбира се имам и своите моменти за себе си, в които репетирам за участия, срещам се с колеги и творя !

8.       Имаш ли хоби?

-          Моето хоби е модата. От малка обичам да се снимам и да изразявам себе си и своя вътрешен свят, чрез съчетанието на различни дрехи и аксесоари, стилист съм сама на повечето си фотосесии и видеоклипове, обичам да гримирам !

9.       Какво би променила в света?

-          В света бих променила злобата и завистта на хората! Ако имах магическа пръчица, бих ги направила по-смирени и добри ....Защото именно това е пътя към щастието и духовното израстване...!

10.   Какво те вдъхнови да подкрепиш инициативата Over ART и какво би пожелала на нашите таланти?

-          Изключително съм благодарна и щастлива, че ме поканихте и имам възможността да бъда част от кампанията Over Art! В България има много талантливи и харизматични творци, художници, артисти, певци и дизайнери, чийто качества заслужават да бъдат чути и видяни! Обичам да се срещам с такива хора, да обменяме опит и да обединяваме качествата и любовта си към изкуството, именно това ме накара веднага да приема поканата Ви и да се включа в Over Art със своето изкуство!

Няма коментари:

Публикуване на коментар